0 gebruikers (en 1 gast bekijken dit topic.
Dat vind ik persoonlijk een vreemde zaak dat een post ( wat van de regio is ) zelf de eerste 2 uur zijn broek moet ophouden. Op een TS lig dan wat drinken maar dan heb je het wel gehad. Als je een groot incident heb en je ziet dat je er nog wel even werk aan heb moet je die catering al binnen het eerste uur opgang brengen wil je voor je mensen binnen een redelijke tijd wat eten en drinken ter plaatse hebben lijkt me
Hoe gaat dat eigenlijk met eten & drinken... een flesje frisdrank kan je nog wel lang bewaren, maar broodjes... worden deze periodiek ingekocht en weer weggegooid als er geen incident is, worden ze bevroreren of ...?
Om te kunnen ondersteunen bij oefeningen bij grotere en multidisciplinaire oefeningen zijn onlangs aanhangwagens aangeschaft. Deze zijn uitgerust met moderne oefenmiddelen waarmee we natuurgetrouwer kunnen ensceneren en beter aansluiten bij de praktijk. De aanhangwagens zijn gesteld bij de posten Oud-Beijerland, Alblasserdam en Gorinchem, maar zijn regiobreed inzetbaar. Het beheer is ondergebracht bij de medewerkers en technisch medewerkers incidentbestrijding. Naast deze korte video is er een instructievideo ontwikkeld die beschikbaar komt voor de contactpersonen oefenen op de posten.