Algemeen politie nieuws

Auteur Topic: Algemeen politie nieuws  (gelezen 721618 keer)

0 gebruikers (en 5 gasten bekijken dit topic.

sylvester1986

  • Gast
Reactie #2000 Gepost op: 24 april 2014, 11:45:15
Citaat van: Dion link=msg=1262016 date=1398332642
Boetes gericht aan personen onder de 16 jaar worden gehalveerd, dit gehalveerde bedrag hoort ook op de kennisgeving te worden vermeld.  ;)
Oh ja, is waar ook e050


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2001 Gepost op: 6 mei 2014, 22:05:46
Citaat van: Live link=msg=1158267 date=1367940751
Start Meldpunt Roze in Blauw bij Eenheid Rotterdam

http://www.politie.nl/nieuws/2013/mei/6/07-start-meldpunt-roze-in-blauw-bij-eenheid-rotterdam.html
Laatste update: 06-05-2013 | 15:17

Rotterdam - De Eenheid Rotterdam heeft vanaf 6 mei 2013 een Meldpunt Roze in Blauw. Mensen die gediscrimineerd, bedreigd of mishandeld zijn vanwege hun seksuele geaardheid kunnen bij dit Meldpunt van de politie terecht.

Ook als mensen een bepaalde schroom of angst hebben om een melding of aangifte te doen vanwege hun seksuele geaardheid, kunnen terecht bij het Meldpunt Roze in Blauw. Maar naar het Meldpunt kan bijvoorbeeld ook gebeld worden als u zelf vermoedt dat uw buurman of buurvrouw bedreigd wordt vanwege het feit dat hij of zij homo of lesbisch is. Natuurlijk moet altijd 112 gebeld worden als er sprake is van een noodgeval!

Burgers die bellen naar het Meldpunt Roze in Blauw krijgen politiemensen aan de telefoon die zijn opgeleid om te gaan met hun melding of aangifte. Het netwerk Roze in Blauw bestaat uit een groep politiemensen die de belangen behartigt van burgers die gediscrimineerd, bedreigd of mishandeld worden vanwege hun seksuele geaardheid. Dit doen zij bijvoorbeeld door het inplannen van de aangifte, de begeleiding van het onderzoeksdossier en het delen van kennis in de organisatie.

Bereikbaar
Het Meldpunt is 24 uur per dag bereikbaar via 0800-7444477 of via de email rozeinblauw@rijnmond.politie.nl. Er wordt zorgvuldig met de privacy van burgers omgegaan en de politie gaat uiteraard serieus met de melding aan de slag.

Aanleiding
Aanleiding voor het Meldpunt Roze in Blauw voor de Eenheid Rotterdam is dat het nog niet vanzelfsprekend is dat burgers die homo, lesbisch, biseksueel of transseksueel zijn bedreigingen of mishandelingen vanwege hun geaardheid bij de politie melden.

We willen als politie graag beter zicht krijgen op wat er onder die doelgroep speelt en daar ook daadwerkelijk iets mee doen. De politie is er voor iedereen en behandelt alle meldingen van burgers serieus.

Afgelopen jaren zijn er diverse incidenten geweest van pesten in de woonomgeving, maar ook mishandeling en bedreiging van mensen vanwege hun seksuele geaardheid. De politie vermoedt echter dat er ook nog veel incidenten niet gemeld worden. Daarom vindt de Eenheid Rotterdam het erg belangrijk om te starten met een Meldpunt, in navolging op de eenheden Midden-Nederland, Noord-Nederland, Den Haag, Amsterdam en Limburg.

Het Meldpunt is voor de inwoners van de omgeving Rotterdam, Dordrecht en alle andere plaatsen die vallen onder het verzorgingsgebied van de Eenheid Rotterdam. Mocht er een melding binnenkomen die niet voor deze Eenheid bestemd is, wordt deze doorgezet naar de juiste politie-eenheid. Als een melding niet direct politieaandacht nodig heeft, maar juist moet worden doorverwezen naar een andere instantie wordt hier ook zorg voor gedragen.

Flyers
In horecagelegenheden waar de doelgroep met regelmaat komt, worden flyers verspreid met daarop informatie over het Meldpunt. Daarnaast komen er posters en flyers bij instellingen en belangenorganisaties.

Eén jaar meldpunt Roze in Blauw

http://www.politie.nl/nieuws/2014/mei/6/07-een-jaar-meldpunt-roze-in-blauw.html
Laatste update: 06-05-2014 | 11:47

Rotterdam/ Dordrecht - Het meldpunt Roze in Blauw van de politie-eenheid Rotterdam bestaat één jaar. Sinds 6 mei 2013 kunnen inwoners van Rotterdam, Dordrecht en omstreken bij dit meldpunt terecht wanneer zij slacht-offer zijn van discriminatie, bedreiging of mishandeling vanwege hun seksuele gerichtheid. Veertig meldingen kwamen afgelopen jaar via dit meldpunt binnen.

De binnengekomen meldingen gingen voornamelijk over bedreigingen, chantage, pesten en intimidatie. Deze zaken zijn opgepakt door het netwerk Roze in Blauw, het team achter het speciale meldpunt. Vaak in samenwerking met gemeente en diverse hulpinstanties.

Buiten het meldpunt om kwamen er het afgelopen jaar nog 128 meldingen binnen bij de politie-eenheid Rotterdam via de reguliere kanalen zoals 0900-8844 en 112. "Veel slachtoffers bellen 0900-8844 of stappen op hun eigen wijkagent af. Dat is natuurlijk prima. Toch hecht ik grote waarde aan het meldpunt.", licht Eenheidschef Frank Paauw toe. "Slachtoffers zijn soms bang om niet begrepen of niet serieus genomen te worden met een melding van discriminatie of een ander misdrijf. Met het meldpunt tonen wij aan dat wij de problematiek juist uiterst serieus nemen. Daarnaast waarborgt het Meldpunt dat de behandeling van meldingen wordt ondersteund door de juiste expertise."

Het meldpunt is onderdeel van het netwerk Roze in Blauw, een team politiemensen die de belangen behartigen van mensen die slachtoffer worden van incidenten omdat ze homo, lesbisch, biseksueel of transgender zijn. "De politiemensen die in het netwerk Roze in Blauw zitten, doen veel meer dan alleen het beheer van het meldpunt.", vertelt Frank Paauw. "Zij ondersteunen politiecollega’s die de aangifte van een dergelijke melding opnemen en de collega’s die het onderzoek draaien. Zo vergroten zij binnen de politie de expertise die er is op dit onderwerp. Ook geven zij voorlichting binnen de organisatie. En daar buiten."

De eenheid Rotterdam bestrijkt het gebied van Hoek van Holland tot Leerdam en van Lansingerland tot Goeree-Overflakkee. Het merendeel van de meldingen kwam uit Rotterdam, opvallend weinig uit Dordrecht en omgeving. "Het zou kunnen dat het meldpunt in de omgeving van Dordrecht minder bekend is. Dus daar gaan we wat aan doen.", verklaart Frank Paauw. "Aankomend jaar investeren we in deze bekendheid. Onder andere door aanwezig te zijn tijdens de Gay Pride in Dordrecht op 30 en 31 mei. Ook gaan politiemedewerkers van het netwerk bij scholen langs om samen met met jongeren in gesprek te gaan over homo- en biseksualiteit en transgenders. We zijn benieuwd hoe het staat met de tolerantie rond seksuele gerichtheid onder de jeugd."

Het meldpunt is 24 uur per dag bereikbaar via 0800-7444477 of per email rozeinblauw@rijnmond.politie.nl.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2002 Gepost op: 20 mei 2014, 00:28:19
Agenten niet vervolgd voor dood arrestant

http://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@162697/agenten-vervolgd/
16 mei 2014 - Arrondissementsparket Amsterdam

Het Openbaar Ministerie (OM)  in Amsterdam gaat zes agenten die betrokken zijn bij de aanhouding van een 38-jarige man aan het Geldersehoofd in Amsterdam niet vervolgen. De man werd na zijn aanhouding op 11 juni 2013 onwel en overleed later in het ziekenhuis. Volgens de officier van justitie hebben de zes politiemensen volgens de richtlijnen gehandeld.

Op 11 juni 2013 reageerde de politie op een melding dat een verwarde en agressieve man voor overlast zorgde  in een flat aan Geldershoofd in Amsterdam Zuidoost. Toen de politie ter plaatse was, reageerde de man agressief naar de politie. De politie heeft toen een zogenaamde schildprocedure met een hond ingezet om de man te kunnen aanhouden. Direct na de aanhouding is de 38-jarige man onwel geworden en naar het ziekenhuis gebracht. Hij overleed daar een dag later.

Naar aanleiding van de dood van de man stelde de Rijksrecherche een onderzoek in naar de toedracht van dit incident. De officier van justitie concludeert op basis van dit onderzoek dat de agenten niet strafbaar zijn.

De advocaat van de nabestaanden is door de officier van justitie van zijn beslissing op de hoogte gesteld. Tegen deze beslissing kan de advocaat bij het Hof in Amsterdam in beroep gaan.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2003 Gepost op: 20 mei 2014, 21:25:11
HRM-directeur politie legt functie neer

http://www.politie.nl/nieuws/2014/mei/20/00-hrm-directeur-politie-legt-functie-neer.html
Laatste update: 20-05-2014 | 16:00

Den Haag - Per direct legt Dineke Oldenhof haar functie neer als directeur HRM bij de politie. Dat heeft de korpsleiding bekendgemaakt.

Dineke Oldenhof constateert dat zij op dit moment onvoldoende ruimte ziet om, naast al haar andere HRM-verantwoordelijkheden, ook nog leiding te kunnen geven aan de komende cao-onderhandelingen met de politievakorganisaties. Om deze missie tot een goed einde te brengen, is volgens Oldenhof een constructieve samenwerking met de vakorganisaties een vereiste. Vanwege het grote belang van een blijvend productief overleg tussen het korps en de vakorganisaties, heeft Oldenhof in goed overleg met de korpschef besloten per direct haar functie neer te leggen.

Met hart en ziel
Korpschef Gerard Bouman: ‘Dineke Oldenhof heeft zich de afgelopen drie jaar met hart en ziel ingezet voor de ontwikkeling van de nationale politie, voor de modernisering van het HRM-beleid en het welzijn van onze 65.000 collega's. De korpsleiding is haar dan ook veel dank verschuldigd voor deze grote bijdrage. Wij betreuren, maar respecteren haar besluit om ter wille van de continuïteit terug te treden.’

Taken
De korpsleiding zorgt dat de taken van de directeur HRM zo spoedig mogelijk opnieuw worden belegd.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2004 Gepost op: 21 mei 2014, 23:23:22
Persverklaring over overplaatsing teamchef

http://www.politie.nl/nieuws/2014/mei/21/02-almelo-overplaatsing-teamchef.html
Laatste update: 21-05-2014 | 12:15

Almelo - De politie heeft een teamchef in Almelo overgeplaatst na diverse acties in het kader van contextgedreven politiewerk, die de grenzen van de wet opzochten en schade toebrachten aan de samenwerking met externe partners. Dit deed zij zonder overleg met de leiding en ketenpartners. Er vindt intern onderzoek plaats naar of het gevolgde beleid in het team strookt met bestaande afspraken en regelgeving.

De politie neemt met kracht afstand van de persoonlijke interpretatie van een journalist van TC Tubantia, waarin gesuggereerd wordt dat de politie de mond van de betrokken chef snoert en er geen ruimte is voor persoonlijke initiatieven. Districtschef Janny Knol maakte in het gesprek met de betreffende journalist duidelijk dat in de politie-organisatie ruimte is voor creativiteit en experimenten. De nationale politie is immers lokaal ingebed en werkt aan lokale problemen en houdt rekening met de couleur local; in die zin ondersteunt de leiding van de eenheid Oost-Nederland van harte het concept van contextgedreven politiewerk. Daarbij moet rekening worden gehouden met wettelijke grenzen en onze ketenpartners (openbaar ministerie en burgemeester als bevoegd gezag). De bewuste teamchef heeft in die zin zonder overleg grenzen verkend en dat heeft geleid tot schade aan de samenwerking met bijvoorbeeld onze partners.

De teamchef is overigens niet ontslagen, zoals in het artikel wordt gesuggereerd. Zij krijgt een vergelijkbare functie zodat de politie gebruik kan blijven maken van haar kwaliteiten, alleen deze functie ligt buiten Almelo.
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2005 Gepost op: 22 mei 2014, 00:02:04
https://www.youtube.com/watch?v=h_KTo-TleGQ
Bedrijfsvoering bij de politie
Politie
Gepubliceerd op 21 mei 2014
Samen sterk in de hulpverlening!


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2006 Gepost op: 28 mei 2014, 22:33:23
Dienstverlening naar burgers speerpunt politie

http://www.politie.nl/nieuws/2014/mei/28/02-oost-nederland-dienstverlening.html
Laatste update: 28-05-2014 | 19:59

Oost Nederland - De politie in Oost Nederland werkt hard aan het verder verbeteren van de dienstverlening naar burgers. Een belangrijk onderdeel daarvan is het terugmelden van de stand van zaken aan slachtoffers van een misdrijf. Uit onderzoek blijkt namelijk dat dit contact ertoe bijdraagt dat het vertrouwen van burgers in de politie stijgt. Een tweede onderdeel bij het verbeteren van de dienstverlening is dat politieteams zo worden ingericht dat de binding met de burgers in het gebied wordt verstevigd

Grote stappen gezet bij terugmeldingen
De eerste maanden van 2014 lag het terugmeldpercentage bij woninginbraken, overvallen en straatroven in Oost Nederland op 86%. Volgens politiechef Stoffel Heijsman worden er grote stappen gemaakt: "In Twente is met 97% van betrokkenen van woninginbraken contact over de stand van zaken van het onderzoek. Bij betrokkenen van overvallen ligt het percentage zelfs al op 100% in Twente". Ook de andere districten in de eenheid Oost Nederland doen het goed. Eenheidsbreed ligt het percentage terugmeldingen bij woninginbraken al op 95%.

Terugmeldingen gaan hoofdzakelijk over de status van een aangifte. Vindt er nog onderzoek plaats? Is het misdrijf opgelost? Aangiftes die niet gelijk leiden tot een onderzoek, of die de politie wegens gebrek aan sporen niet kan onderzoeken, raken niet in vergetelheid. Volgens Heijsman is het bij zulke zaken des te belangrijker om aan betrokkenen uit te leggen waarom de politie iets wel of juist niet doet. "Door openheid te geven over onze (on)mogelijkheden, hopen we meer begrip te krijgen voor het politiewerk. Eén ding is zeker: Aangiftes verdwijnen nooit zomaar in een la of belanden op de plank."

De politie dichtbij
De politie wil dichtbij de burger staan en wil snel communiceren. De wijkagenten zijn hiervan een goed voorbeeld. Heijsman. "Wijkagenten nemen steeds meer een centrale rol in de wijk in. Zij communiceren rechtstreeks met hun doelgroep, bijvoorbeeld via twitter. Daarnaast worden rechercheurs toegevoegd aan de teams. Hierdoor kunnen recherchezaken efficiënter worden opgepakt en kan het contact met burgers over recherchezaken ook verder verbeteren.
Samen sterk in de hulpverlening!


MNL-5200

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 1,679
Reactie #2007 Gepost op: 29 mei 2014, 14:59:44
Citaat van: Live link=msg=1269579 date=1400709724
http://www.youtube.com/watch?v=h_KTo-TleGQ
Bedrijfsvoering bij de politie
Politie
Gepubliceerd op 21 mei 2014

Leuk, paar bekende koppies en natuurlijk bekende omgeving :)


Live

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65,815
  • pay it forward
    • Hulpverleningsforum
Reactie #2008 Gepost op: 5 juni 2014, 18:40:15
Politie Oost-Nederland bedankt burgers voor hun bijzondere inzet

http://www.politie.nl/nieuws/2014/juni/5/02-apeldoorn---politie-oost-nederland-bedankt-burgers-voor-hun-bijzondere-inzet.html
Laatste update: 05-06-2014 | 14:47

Apeldoorn/Elst/Zutphen - In de maanden mei en juni organiseerde de politie van Oost-Nederland voor de tweede maal dit jaar bijeenkomsten om vele helden en heldinnen in het zonnetje te zetten. Deze burgers hielpen de politie in uiteenlopende situaties. Ze namen de rol van hulpverlener op zich, soms nog voordat de politie ter plaatse was en/of met gevaar voor eigen veiligheid.

Drie districtschefs van de politie Oost-Nederland spraken hun dankbaarheid uit over de inzet van iedere aanwezige held of heldin. Zij hielpen medeburgers én zetten een stap voorwaarts ten gunste van de veiligheid in de woon- en leefomgeving. De gastheren lieten weten dat de politie absoluut niet kan zonder de burger, zeker bij heterdaadsituaties. "Alert reageren kan net het verschil maken bij een aanhouding. In andere situaties redt het zelfs levens. Ook burgerinitiatieven zoals WhatsApp-groepen in woonwijken bewijzen keer op keer hun meerwaarde. Blijf dit vooral doen en zegt het voort!"

In Elst en Zutphen werden in totaal 24 burgers in het zonnetje gezet door districtschefs Gerard ten Have, Lute Nieuwerth en Rini Strijbosch namens Ton Lith. In de trainingscentra bedankten zij persoonlijk de ‘helden’ voor de meer dan normale inzet, variërend van aanhoudingen van autodieven, inbrekers en overvallers tot ondersteuning bij drugsoverlast en verschillende reanimaties. De burgers ontvingen bloemen, een klein geschenk én een kijkje in de keuken van de politie.

Burgerparticipatie is één van de speerpunten van de politie. In Oost-Nederland heeft de politie dit vertaald naar een persoonlijke waardering voor burgers die daadwerkelijk hielpen bij het handhaven van veiligheid. Al jarenlang werd dit gebaar in Twente georganiseerd. Vanaf 2014 wordt het initiatief in heel Oost-Nederland kracht bijgezet. Dit voorjaar werden er in totaal vijf bijeenkomsten georganiseerd. In het najaar worden er wederom bijeenkomsten georganiseerd om burgers in het zonnetje te zetten.

De ‘heldendaden’
Telefoondief aangehouden
In maart zien twee bezoekers op een terras in Velp dat de telefoon van een klant, die aan een ander tafeltje zit, wordt gestolen. De twee burgers zijn de verdachten gevolgd, hebben ze staande gehouden en overgedragen aan de politie toen deze ter plaatse was.

Vrouw uit water gered
In februari is een vrouw in de gemeente Westervoort met haar scootmobiel te water geraakt. Drie tieners hebben zeer waarschijnlijk haar leven gered door haar hoofd boven water te houden en te zorgen dat ze uit het water werd gehaald.

Gered van spoor
In oktober vorig jaar is in Zevenaar een jongen van het spoor gered, nadat hij van het perron was gevallen omdat hij onwel was geworden. Twee wachtende scholieren zijn zonder aarzelen te hulp geschoten: de één sprong van het perron om de jongen van de rails te halen, de andere rende naar de naderende trein om deze tot stoppen te manen. De trein wist op 1,5 meter voor de jongens op het spoor, tot stilstand te komen.

Reanimatie
Een inwoner van Arnhem zag op een morgen in februari vanuit zijn raam iemand op straat liggen die blijkbaar onwel was geworden. Hij is onmiddellijk naar buiten gegaan en begon met reanimeren. Het slachtoffer is uiteindelijk met hartslag richting het ziekenhuis gegaan.

Fietsendieven aangehouden
Een getuige van twee fietsendieven heeft in maart in Oosterbeek de verdachten achtervolgd en de politie gewaarschuwd. Op zijn aanwijzingen konden de verdachten worden aangehouden.

Autodief aangehouden
In maart is iemand in Barneveld getuige van diefstal van een bestelbusje. Onmiddellijke achtervolging met de auto leidde tot de aanhouding van de autodief.

Woninginbrekers aangehouden
Een inwoner van Apeldoorn ziet in februari twee verdachte personen in zijn straat en besloot ze te achtervolgen. Toen hij ervan overtuigd was dat het om inbrekers ging, waarschuwde hij de politie. De verdachten kregen dat in de gaten en gingen er vandoor in hun auto. Toen de auto vervolgens crashte, zette de collega’s de achtervolging te voet voort. Een andere alerte burger zag dit en ging ook achter de verdachten aan. De verdachten werden uiteindelijk aangehouden.

Woninginbrekers op heterdaad betrapt
In november vorig jaar heeft een inwoner van Wilp drie woninginbrekers op heterdaad betrapt. Hij is zelf de confrontatie met hen aangegaan en samen met zijn vrouw is hij de vluchtende verdachten achtervolgd. De verdachten konden na enige tijd door collega’s worden ingerekend.

Reanimatie
In Harderwijk is in september vorig jaar een oudere man onwel geworden en op straat in elkaar gezakt. Een getuige startte zonder aarzeling met reanimeren.

Reanimatie
In maart wordt een fietser in Putten onwel en valt op straat. Een andere fietser stopt en begint met reanimeren.

Zelfmoord voorkomen
In april staat een jonge vrouw op de railing van een viaduct met zichtbaar de bedoeling ervan af te springen. Een voorbijganger stopt en weet de vrouw van haar daad af te houden.

Poging tot overval
Een inwoner van Winterswijk is in maart getuige van een poging tot een overval bij een pinautomaat. Het geld dat een winkelier wilde brengen naar de nachtkluis is net gestort. Ze achtervolgt de verdachten en weet de politie een nauwkeurige beschrijving van hen te geven. Korte tijd later konden ze worden aangehouden.

Diefstal van aanhangers voorkomen
Een oplettende inwoner van Voorst ziet in februari dat twee personen op het punt staan om aanhangers van een oprit te stelen. Na observatie waarschuwt hij de politie en de verdachten konden worden ingerekend.

Inbrekers op heterdaad betrapt
Een echtpaar in Warnsveld betrapt in maart twee inbrekers op heterdaad bij een schuurinbraak. Na een wilde achtervolging worden de verdachten aangehouden.

Autodief aangehouden
Een inwoner van Apeldoorn is in april getuige van een poging tot autodiefstal. Hij achtervolgt de verdachte en de politie houdt de verdachte even later aan.

Fietsdiefstal voorkomen
Begin mei hoort een inwoner van Harderwijk drie jongens plannen maken om een fiets te stelen in een fietsenwinkel. Zij alarmeert de politie en houdt de jongens van hun daad. Omdat zij een duidelijk signalement van de jongens heeft, kunnen ze worden geïdentificeerd. Een goed gesprek met hun ouders is het gevolg.

Winkeldieven aangehouden
Een man in Nijmegen was in februari getuige van een winkeldiefstal. Hij achtervolgde de verdachten, die later werden aangehouden.

Optreden tegen drugsoverlast
Met succes neemt een inwoonster van Nijmegen het initiatief om de overlast door drugsproblematiek rond het Kronenburgerpark aan te pakken. Dit doet zij door contact te zoeken en samen te werken met verschillende instanties.

Diefstal rijplaten opgelost
In april ziet een automobilist op de A15 een vrachtwagen rijden die geladen is met rijplaten. Hij vermoedt dat deze gestolen zijn. De gewaarschuwde politie hield de vrachtwagen aan en het bleek inderdaad om gestolen rijplaten te gaan. In totaal werden vier diefstallen opgelost.
Samen sterk in de hulpverlening!


cavia

  • Senior gebruiker
  • ****
  • Berichten: 1,111
Reactie #2009 Gepost op: 5 juni 2014, 19:22:45
Citaat van: Live link=msg=1273383 date=1401986415
Politie Oost-Nederland bedankt burgers voor hun bijzondere inzet

http://www.politie.nl/nieuws/2014/juni/5/02-apeldoorn---politie-oost-nederland-bedankt-burgers-voor-hun-bijzondere-inzet.html
Laatste update: 05-06-2014 | 14:47

 ......

zelf gister wel een mooie bos bloemen ontvangen namens de politie glm ivm de langdurige hulp bij een ongeval met dodelijke afloop in Westervoort. Erg netjes van ze! Goed om te zien dat ze burgers bedanken voor hun hulp! Voel je je gewaardeerd van!